кадър Нова телевизия Редактор: Певицата Мила Робърт е била ударена в гърдите

...
кадър Нова телевизия Редактор: Певицата Мила Робърт е била ударена в гърдите
Коментари Харесай

Певицата Мила Робърт и неин приятел са удряни от охранител във Варна

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Певицата Мила Робърт е била ударена в гърдите и рамото, а неин другар е бил обичай от чиновник на СОТ в заведение във Варна. Това описа самата тя пред Нова телевизия, откакто показа роман и видео за случилото се във Facebook. Робърт описа, че обстановката се разиграла в късните часове в заведение, където чествали с другари и били подпийнали.

„ Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и стартира да налита на пердах на Кристиян. Сдърпаха се, само че всичко мина относително бързо, без кой знае какви последствия. Компанията от момчета си потегли. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и таман се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, с цел да няма още един конфликт и какво се случва… Идват петима сотаджии, питат барманката “Тоя ли е? ”, и стартират да млатят Кристиян, без да задават каквито и да е въпроси. На видеото се вижда, най-агресивният от групировката им. Някак успяхме да ги спрем, мъчно, само че успяхме и се запътихме към такситата, когато в тил ни спря въпросният обезумял сотаджия и почна още веднъж да млати Крис на една кола. Аз се пробвах да го спра, застанах пред Крис и му споделих: “Аз съм жена и мен ли би блъснал? ” - добре, че попитах, получавайки удар с пестник в сърцето. Едно просто “Да ” нямаше да е задоволително. Аз отвърнах с “уау ”, той ме удари повторно с пестник в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки по какъв начин сотаджията се насочва заплашително към таксито “, по този начин Мила Роберт разказа обстановката във Facebook.

По случая се води инспекция, това обявиха пред Нова телевизия от заведението и от охранителната компания, чийто чиновник певицата упреква в побой. Певицата е подала жабла в полицията.

„ Това се случи на нас, само че се случва на доста хора непрекъснато. Живеем в страна, в която това е обикновено. По-скандалното е, че доста споделят “е, ми той щом е бил пийнал, нормално… ” НЕ Е. Малко неща ненавиждам, само че експанзията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да върша “, разяснява Мила Робърт.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР